© Haber20Denizli 2022

ÇARDAK‘IN GURURU

TÜRKİYE BİLEK GÜREŞİ Yarışmasına Katılan sporcumuz Mahmut KOÇ 60 kg Sol kolda TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur.

3 MART- 07 MART 2019 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Yarışmasına Katılan sporcularımızdan 60 kiloda Mahmut KOÇ sağ kolda namağlup bir performansla TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu. Türkiye Şampiyonasına katılan diğer sporcularımız Mevlüt DEVECİ sol kol Türkiye 4.’sü, Mehmet Ali ÜLKER sağ kolda Türkiye 5.’si oldu.Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyoruz.Mahmut KOÇ Milli sporcu olarak 14-23 Mayıs tarihinde Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecektir.Sporcumuza başarılar dileriz.

Belediye Başkanımız Sayın Mahmut ÖZTÜRK’ün gayretleriyle ilçemize kazandırılan profesyonel spor aletleri ile donatılmış spor salonumuzda gençlerimiz spor hocamız Hüseyin Aldı antrenörlüğünde hazırlanmışlardır. Spor Klübünün yaptığı açıklamada ‘‘ Çardak Belediye Başkanımız Sayın Mahmut ÖZTÜRK’ün gayretleriyle ilçemize kazandırılan profesyonel spor aletleri ile donatılmış spor salonumuzda gençlerimiz Hüseyin Aldı hocamız ve Mehmet Yasin Arıkan gözetiminde disiplinli ve düzenli bir şekilde ailelerimizin de destekleri ile geçirmiş oldukları hazırlık dönemi sonunda 02.05.2018 tarihinde Eskişehir’de yapılan Okullar arası Bilek güreşi Türkiye Şampiyonasında Kulübümüz sporcuları aldıkları dereceler ile tüm Çardak halkına büyük gurur yaşattılar. Kendilerini ve ailelerini tebrik ediyoruz. Belediye Başkanımızada spora ve sporcuya verdikleri destek için ayrıca teşekkür ederiz.’’ İfadelerinde bulundu.Sporcumuza başarılar dileriz.’’ İfadelerinde bulundu. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Öztürk ‘’ Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na gönderdiğimiz Çardak Belediye Spor Kulübü sporcumuz Mahmut Koç tüm rakiplerini geride bırakarak “Türkiye Şampiyonu” ünvanını kazanmış ve Çardak’ımızı, Denizli’mizi Türkiye’mizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanmıştır. Sporcumuza, bize Milli Sporcu yetiştirme gururunu yaşattığı için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Kulüp Başkanımız Ahmet Aytekin ve antrenörü Hüseyin Aldı’yı da tebrik ediyorum.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER