© Haber20Denizli 2022

ÇARDAK'TA 15 TEMMUZ ETKİNLİK PROGRAMI

Darbe girişiminin İkinci yıl dönümü nedeniyle Çardak Belediyesi ve Çardak Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu anma etkinlikleri 15 Temmuz Pazar günü 20:00’de başlayacaktır.

Programda törenden önce temsili 15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü, Mehteran gösterileri , Kur’an-ı Kerim Tilavetleri, 15 Temmuz şiirleri okunması , 15 Temmuz darbe girişimiyle ile ilgili görsel yayınların sergilenmesi ve 00:13’te sela verilecek Demokrasi nöbeti ile son bulacaktır.

Başkan Mahmut Öztürk ,‘‘Yüce milletimiz ve Kahraman Çardak’lımız o gecede destansı bir kahramanlık örneği sunarak iradesine sahip çıkmıştır. Millet iradesine yapılan bu saldırıyı canları pahasına püskürtmeyi başaran Kahraman Çardak’lımız ve milletimiz tüm dünyaya Türk’ün gücünü göstermiştir. Türk ulusunun; Vatan, millet, bayrak, devlet söz konusu olduğunda hiçbir gücün durduramayacağı bir güce sahip olduğunu tüm dünya gördü o gece. Bu ülke için canını vermiş şehitlerimiz asla unutulmayacaktır. Tüm halkımızı 15 Temmuz Pazar günü  yapılacak olan etkinliklere davet ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER