© Haber20Denizli 2022

ÇARDAK'TA GELECEĞE NEFES OLDULAR

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” seferberliği çerçevesinde Çardak ilçesinde 11 bin fidan toprakla buluştu.

Türkiye’de 81 ilde başlatılan “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” programı kapsamında Çardak'ta 11 bin fidan toprakla buluştu. Çardak ilçesi Çaltı Mahallesinde gerçekleştirilen fidan dikme törenine Çardak Kaymakamı Kerem Türker, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, ilçe protokolü, daire amirleri,mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

“11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” programı Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz'ın fidan dikmesi ile başladı.Çaltı Mahallesi'nde dikimi yapılan fidana ilk can suyunu başkan Yılmaz verdi. 

Program sonunda Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, '' Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 11 Kasım 11.11'de eş zamanlı olarak ülke genelinde başlatılan ''Geleceğe Nefes'' fidan dikimi kampanyası kapsamında, ilçemiz Çaltı Mahallesinde bizlerde fidanlarımızı toprakla buluşturduk.Daha yeşil bir Türkiye, gelecek nesillerimize bırakacağımız en güzel miras olacak.'' dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER