© Haber20Denizli 2022

Çardak'ta kuaför ve berberler dezenfekte edildi

Çardak Belediyesi, 11 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte etmeye başladı.

Çardak Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs’tan itibaren açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfekte çalışması yaptı. Korona virüs tedbirleri kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelindeki işletmeleri dezenfekte ederek, kuaför ve berberlerin müşterilerine daha hijyenik bir ortamda hizmet vermesine destekte bulundu.
Normalleşme sürecinin ardından Çardak Belediyesi Zabıta Ekiplerince kuaförler ve berberler denetlenecek ve maske, dezenfektan, eldiven gibi kişisel koruyucu malzemelerin kullanıp kullanılmadığı kontrol edilecek.

Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, ''Hizmetlerin hijyenik ortamlarda sunulması için gereken desteği veriyoruz. 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyon çalışmalarımızı gerçekleştirdik.Tüm esnaflarımıza sağlıklı ve bereketli işler dileriz.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER