© Haber20Denizli 2022

ÇARDAK TOKİ SOSYAL KONUT SÖZLEŞME İMZALAMA PROGRAMI

Denizli-Çardak Toplu Konut Projesinde kura sonucu belirlenen hak sahipleri ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 22-30 Haziran 2020 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş. Çardak Şubesinde gerçekleştirilecektir.

Denizli-Çardak Toplu Konut Projesinde kura sonucu belirlenen hak sahipleri ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 22-30 Haziran 2020 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş. Çardak Şubesinde aşağıdaki programa göre gerçekleştirilecektir.

 

Başvuru Sahiplerinden Aşağıdaki Belgeler İstenecektir:

 

1-T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. Kimlik numarası.

 

2-Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda adına sözleşme imzayalacak kişi için düzenlenmiş “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir .” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin nüfus cüzdanı veya yerine geçen belge.

 

3-(2+1) tipi konut alıcıları, Çardak Belediye Başkanlığı tarafından imzalatılan başvuru formunun fotokopisini ibraz ederek sözleşme imzalayacaklardır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER