© Haber20Denizli 2022

ÇELEBİ MİMARLIK VE İNŞAAT OFİSİ AÇILDI

Çameli’nin genç mimarlarından ve Çameli Belediyesi eski personellerinden Emin Çelebi tarafından Çelebi Mimarlık Ofisi hizmete girdi.

Çelebi Mimarlık ofisi açılışına Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanı Halim Ayten, aile bireyleri çok sayıda misafir ve vatandaşlar katılırken açılış töreninde Başkan Arslan; Çameli’mizin yetiştirdiği bir evladı mimar olarak Çameli’nde hizmet etmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyorum Çelebi Mimarlık Ofisi kardeşimize ve Çameli’mize hayırlı olsun başarılar diliyorum dedi.

Çelebi Mimarlık Ofisi olarak Çameli’nde hizmet vermekten son derece gururlu olduğunu ifade eden Mimar Emin Çelebi Çelebi Mimarlık ofisi olarak ilçemizin son dönemlerde artan konut ihtiyacı ve buna paralel olarak şehirleşme ve Çameli Mimarisine farklı bir anlayış katacağımıza inanıyorum. Her Türlü mimarlık çalışmalarımızın yanı sıra plan,proje,tahhatüt,kat Mülkiyeti ,kar irtifakı, vaziyet planı inşat konularında değerli Çameli Halkımızın yanında olacağız dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER