© Haber20Denizli 2022

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Gazeteciler Başkanı Osman Nuri Boyacı ve basın mensupları ile birlikte sohbet etti.

Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ''Dünya'nın 180 ülkesi arasında, basın özgürlüğü konusunda 157. ülkedeyiz. 134 basın mensubu arkadaşımızın cezaevinde bulunduğu bir ortamda, on binlerce basın mensubu arkadaşımızın işsiz olduğu, binlerce basın mensubu arkadaşımızın sarı basın kartlarının iptal edildiği bir ilkede basın bayramından söz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Ben basın mensubu arkadaşlarımızın sorunlarını mecliste gündeme getirmeye çalışıyorum. Yerel basın Türkiye'nin sesi olması açısından çok önemli. Sendika üyeliğiniz mümkün değilken, sosyal güvenceniz ve aldığınız ücretler ülkemizin koşullarında çok da değer bulmadığı bir ülkede yaşıyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER