© Haber20Denizli 2022

ÇİVRİL SKM AÇILDI

Denizli ili Çivril ilçesi AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ( SKM ) büyük bir törenle açıldı.

AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural'ın Şeçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale, MHP Çivril İlçe Başkanı Selman Tekmen, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale, ''AK Parti sizlerin heyecanı, azmi ve gayreti sayesinde kurulduğu günden bu yana her seçimden başarıyla çıkmıştır. 31 Mart 2019 yerel seçimleri de hedefimize ulaşabilmemiz, milli iradenin geleceği açısından son derece önemlidir.31 Mart sadece il belediye başkanı seçimi değildir. Bu seçim ülkemizin beka meselesini en derinden yaşadığı hassas bir seçimdir. Bizim isteğimiz tüm buradaki kadronun isteği ilçemizin geleceğini yakinen ilgilendiren 31 Mart yerel seçimlerde Türkiye'ye çok iyi bir neticeyi hep birlikte hediye etmektir.Bunu hep birlikte başaracağız. Bu millet Cumhur İttifakına vereceği destekle mazlumların yüreğine yine su serpecek, zalimler yine hüsrana uğrayacaktır.Seçim Koordinasyon Merkezimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.'' dedi.

AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural, ''Biz Belediyecilik nedir çok iyi biliyoruz. Biz bu işi çok iyi yaptığımızı iddia ediyoruz. Çünkü bizim bu işi geçmişte yaptıklarımız var. Bunları anlatıyoruz ki geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim bu memlekette bugüne kadar bütün başkanlarımızdan, taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun. Bizimde gayemiz bu memlekette hoş bir seda bırakmak. Taş üstüne taş koyabilmek.1 buçuk aydır mahalle mahalle dolaştık. İhtiyaçlarımızın listesini çıkardık.''

''Bu kutlu yolda beraber yola çıktığım tüm arkadaşlarımızda Çivril'i karış karış geziyoruz. Cumhur İttifakının adayıyız. Herkesin farklı görüşü olabilir.Vatanını milletini seven bütün hemşerilerimden Çivril için hizmetlerin devamı için destek istiyorum.Biz gönülleri almaya geldik.Gönüller yapmaya geldik.Biz bu Çivril'e sevdalandık.Biz bu Çivril'e hizmetleri sizlerle beraber yapmak istiyoruz.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER