© Haber20Denizli 2022

''ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR''

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası'' Kutlama programına katıldı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Kutlama programı, Kale ilçesinde Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlkokulu bahçesinde düzenlendi. Programa Kale Kaymakamı, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, İlçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören İlçe Milli eğitim Müdürü ve Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç'ın konuşmaları ile devam etti. Öğrencilerin ve protokol üyelerinin günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmaların ardından program öğrencilerin halk oyunları gösterileri ve şiir okumaları ile son buldu.

Törende konuşma yapan Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, '' 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim haftası nedeniyle Atatürk anıtına çelenk sunma ve kutlama programına katıldık. Çocuklarımızın coşkusuna, heyecanına ortak olmak, destek olmak adına bizler her zaman yanınızdayız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, ailelerimizin, Milli Eğitim camiamızın ve güzel llkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarı dolu bir sene diliyorum..'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER