© Haber20Denizli 2022

Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları Sahada

Cumhur İttifakı Çameli Belediye Meclis üyesi adayları, Cumhur İttifakı’nın başarısı için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhur İttifakı Başkan adayı Cengiz Arslan’ı  yalnız bırakmayan meclis üyesi adayları, ayrıca bire bir esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiriyor. Başkan Arslan çok şükür Çameli’de 70 oy oranı ile vatandaşlarımızın bizi seçeceği gözüküyor ama bu bizim için yeterli değil Çameli’de 80 çıkarmak hatta 85  çıkarmak için çalışma programımızı daha da hızlandırdık. Kapı kapı mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarımıza gerçekleştirdiğimiz ve yapacak olduğumuz projeleri Cumhur İttifaki meclis üyelerimiz vatandaşlara anlatıyor.

VATANDAŞLAR BAŞKAN SOYADININ HAKKINI VERİYOR DEDİ 

Vatandaşlar ise gecesini gündüzüne katarak 5 yılda Çameli'yi yeni baştan inşaa eden köy görünümünden kurtaran belediye başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Hep birlikte Çameli'de 31 Mart'ta destan yazacağız. Başkanımıza tam destek hep destek vereceğiz. Komşularımıza, köylerdeki akrabalarımıza hatta başka ilçelerdeki akrabalarımıza bile ilçedeki yatırımlardan bahsediyoruz dediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER