© Haber20Denizli 2022

Cumhur İttifakı'ndan Söyleşiye Tepki

Merkezefendi Belediyesi AK Parti ve MHP Meclis Grupları, 11 Ocak'ta Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ve Fatih Portakal'ın konuk olacağı,'Türkiye'de neler oluyor?'söyleşisine tepki gösterdi.

Merkezefendi Belediyesi AK Parti ve MHP Meclis Grupları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde ortak bir basın açıklaması ile tepkisini ortaya koydu. Toplantıda açıklama Merkezefendi Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Aki ve MHP Grup Başkan Vekili Fırat Dağdeviren tarafından yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün buraya sizlerin ve kıymetli Merkezefendili hemşehrilerimizin huzuruna keşke Merkezefendi Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden bahsetmek için çıksaydık. Geçmişte AK Parti Belediyeciliğinin bir örneği olarak Merkezefendi ilçemize kalıcı bir çok eser bıraktık. Ancak aradan geçen on aylık süre içerisinde Merkezefendi'ye yakışan kalıcı hiçbir eserden bahsedemiyoruz. Çünkü üzerine tartışıp yorumlar yapacağımız ne bir eser ne de bir hizmet var.

Değerli basın mensupları seçim öncesi Merkezefendi Belediyesi'nin kapısının vatandaşına sanki daha önceden kapalı olduğunu öne sürenler seçildikten sonra o kapının hiçbir vatandaşımıza kapanmayacağını söylemişti. Geldiğimiz noktada görüyoruz ki belediyenin fiziki anlamda kapısından sonra sosyal medya kapısıda kapatıldı. Belediyenin kurumsal sosyal medya hesabından yorum ve eleştiri yapan vatandaşlarımıza da engelleme yapıldı. Bu mu CHP’nin 'halkçılık' anlayışı? Bu mu demokrasi anlayışı? Bu ne tahammülsüzlüktür? Hiç kimsenin böyle bir uygulama yapmaya hakkı yoktur. Çünkü Merkezefendi Belediyesi tüm Merkezefendi’de yaşayanların ortak paydasıdır.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Merkezefendi' de yönetime gelen CHP, belediye bütçesi ile kahraman ordumuza 'işgalci' diyen ülkemizin Libya ile yaptığı anlaşmadan sonra ise emperyalist ve sömürgeci benzetmesi yapan Amerika’nın kanalı FOX TV sunucusunu ilçemize getiriyor. Söz konusu anlaşma ile Türkiye başkalarının değil kendi öz kaynaklarının peşindedir. Biz hemşehrilerimizin söyleşilerle buluşmasına karşı değiliz. Biz sınırlarımız dışında yaşanan konjonktürel olaylarda Devletimizin ve Milletimizin yanında tavır almayanların ilçemizde bir söyleşiye getirilmesine karşıyız. Bu vesile ile burada Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grubu ve MHP Grubu olarak haklı tepkimizi ortaya koyuyoruz. Bir an önce Merkezefendi Belediye yönetiminin bu yanlıştan dönmesini, bu programın iptal edilmesini bekliyoruz.''

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER