© Haber20Denizli 2022

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 135 ESERİ HİZMETE SUNUYORUZ

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de toplu açılış törenine katılarak, Denizli halkına hitap etti.

Toplu Açılış Töreni'ne Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız ve Denizli ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sevgili Denizli, 6 aylık aranın ardından yeniden sizlerle bir aradayım. Bu kadar kısa bir süre içerisinde hasret gidermenin mutluluğu içerisindeyim. Biz içinizden çıktık sizinle beraberiz. Millete efendi değil hizmetkarı olmaya geldik. Sizden aldığımız enerjiyle güçle çalıştığımız için bu kadar hizmete, projelere imza attık. Allah nefes verdiği sürece aynı şekilde bu yolda birlikte yürüyeceğiz.''

''135 ESERİ HİZMETE SUNUYORUZ''

''Denizli’ye de elimiz boş gelmedik. Bu vesileyle çeşitli bakanlıklarımızın, belediyemizin, ilçe belediyelerimizin projelerini 275 kalem eseri resmen hizmete açıyoruz. Yani eski rakamla 1,5 kat trilyon. Milli Eğitim Müdürlüğümüz 7 okulu, TOKİ 126 konutu, Orman bölge müdürlüğü 13 hayırlı yatırımı tamamladı. Büyükşehir belediyemiz aralarında asfalt şantiyesi, hizmet binaları, sosyal tesisler, altyapı, restoranların bulunduğu tam 135 eseri hizmete sunuyoruz.Tüm bu yatırımları resmen hizmete açıyor ve siz değerli halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımların hayata geçirilmesinde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum.” 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER