© Haber20Denizli 2022

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

MUĞLA (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında AK Parti Muğla İl Başkanlığı çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte, seçim çalışmaları kapsamında Marmaris'te ziyaretlerini sürdürdü. Mete'ye partilerinin ilçe başkanı Osman Ülgen ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Heyet, Beldibi Mahallesi pazaryeri, Kemeraltı Mahallesi pazaryeri, Marmaris Devlet Hastanesi, Orhaniye Mahallesi ve Hisarönü Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, yaşlı amca ve teyzelerle sohbet etmekten onları dinlemekten büyük keyif aldığını söyledi.

Pazaryerlerinde üreticilerle de sohbet etmenin çok faydalı olduğuna değinen Mete, "Seçim çalışmalarında yaşlı vatandaşlarımızın tecrübeleri bizim için çok önemli. Büyüklerimizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve hayatlarını kolaylaştırmak ve morallerini yüksek tutmak bizlerin en önemli görevidir." dedi.

Kadın kolları üyeleri de Hisarönü ve Orhaniye Mahallesi'nde evleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde, İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz'e AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Bozkır ve yönetimi ve üyeleri de hazır bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER