© Haber20Denizli 2022

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere ilçesini ziyaret etti.

Gökcan, kendisine eşlik eden Belediye Başkanı Mehmet Demir ve partililerle ilçeye bağlı mahallelerde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde destek istedi.

Gökcan, Meclis'e gittiğinde kadınların ve gençlerin farklı sektörlerde istidamı için çalışma yapacağını söyledi.

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yelda Erol Gökcan, burada yaptığı konuşmada, Muğla'da yaşayan gençlerin ve çocukların spor yapacağı tesislere önem verdiklerini, AK belediyecilikle tanışan Kavaklıdere'de her mahallede halı saha ve sosyal tesis projelerinin de belediye tarafından hayata geçirildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere büyük önem verdiğini belirten Gökcan, "Muğla ziyaretinde de gençlerimiz için yeni spor tesisi projelerinin hayata geçirilmesi talimatını verdi. Muğla'nın her ilçesinde gençlerimiz ve çocuklarımızın faydalanacağı sportif tesisler hayata geçirildi. İlçelerimizde gençlik merkezleri kuruldu." dedi.

Kadınlara da özel bir önem verdiklerini vurgulayan Gökcan, "Kadınlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak bir dizi projeyi önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER