© Haber20Denizli 2022

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Çameli’de alt yapı çalışmalarının bittiği cadde ve buna bağlı ara sokaklarda asfalt çalışması başladı.

2014 yılından itibaren Çameli’nin her noktasında Çalışmalar gerçekleştiren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Modern ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla İlçe’yi Yeni Baştan İnşaa ederek Modern bir ilçe görünümüne kavuşturuyor.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Arslan Bugün Yeni mahalle Süslüler Tepesi,Gökçeyaka Muhacırlar Yolu ve Şahin Tepesi devam eden 3km ‘lik sathi kaplama çalışmalarını yerinde incelemek adına buradayız. Standartı yükselmiş, hizmet kalitesi artmış daha yaşanabilir bir Çameli’yi oluşturabilme görevde bulunduğumuz 2014 yılından itibaren çalışma arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizi önemli hizmetler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çameli'yi sil baştan inşa ediyoruz

Milletimizin bizlere olan güveni tam. Bu bilinçle yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz. Milletimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz”Ve çok şükür görüyoruz ki yaptığımız hizmetler ile İlçemiz Çameli Belediyesinin farkını ve ayrıcalığını yaşıyor.

"İlçemiz Halkımızı ve Asfalt Çalışması yaptığımız noktalarda yazın toz ve kışında çamurdan mağdur olamamaları için sathi kaplama uygulamasını gerçekleştiriyoruz Son olarak burada yürütülen çalışmanın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER