© Haber20Denizli 2022

DENİZLİ BASKET’İ ZİYARET ETTİLER

Merkezefendi İlçe Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Basket takımını akşam antrenmanında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Dr. Adem Uslu, takıma başarı dileklerini iletirken, “Tüm basketbol severlerimize bir çağrıda bulunuyorum 2. Lig bizi kesmez, hedef 1.Lig… Bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Sporcularımıza ve kulübümüze başarılar diliyorum” dedi.

Denizli’yi, Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Hazırlık turnuvalarına katılan ve yoğun antrenman programı olan Denizli Basket’i, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Spor Hekimi Dr. Mahmut Tekin ile beraber ziyaret etti. Kaymakam Uslu, takım hakkında Başkan Subaşıoğlu’ndan bilgiler aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımımız bu sene basketbol 2. Liginde A grubunda mücadele edecek. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Denizlililerin parkede özlediği takımı oluşturmak adına büyük bir gayret içerisindeyiz. Bugün yanımızda Merkezefendimize yeni atanan Kaymakamımız Sayın Dr. Adem Uslu da var. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımımızı hem belediyemiz hem de kaymakamlığımız olarak güçlü bir şekilde destekleyerek Denizlili basketbol severlerin önüne sunmuş olacağız” dedi.

Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketi eski günlerine tekrar döndüreceklerini belirterek, “Bir ölüyü diriltiyoruz. Bu sene biraz zorluklarımız olacak, bunun da bilincindeyiz. Sayın Kaymakamımız, Sayın Valimiz ve Milletvekillerimizin de desteği ile bu zorlukların üstesinden gelerek Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’i eski günlerine tekrar döndüreceğiz. Sayın Kaymakamımız bizimle birlikte bugün burada takımımızı desteklediği için, teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı.

“2.LİG BİZİ KESMEZ HEDEF 1.LİG”

Merkezefendi Belediyesi’nin bir hedef koyarak yapmış olduğu yatırımın son derece önemli olduğunu vurgulayan Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, “Bu hedef basketbol takımımızı bir üst lige çıkarmak. Bu hedef çerçevesinde başta belediye başkanımız olmak üzere kulüp yöneticilerimiz, antrenörümüz çok yoğun ve titiz bir çalışmayla iddialı hedefi olan bir kadro oluşturdular. Bugün antrenmanı izledik. Gerçekten çok temiz, karakterli sporculara sahibiz. Ligde başarılı maçlar diliyoruz. Buradan tüm basketbol severlerimize bir çağrıda bulunuyorum 2. Lig bizi kesmez, hedef 1.Lig. Bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Sporcularımıza ve kulübümüze başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Uslu konuşmasını, “Hem bu atmosferdeki nazik ev sahipliği için hem de ülkemizde futboldan sonra sporseverlerin en fazla ilgisini çeken ikinci spor olan basketbol alanına Merkezefendi Belediyesi olarak yaptığı yatırımlardan dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde sonlandırdı.

 “O GÜNLERE DÖNÜYOR OLDUĞUMUZU GÖRMEKTEN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUM”

Denizli Basket’i ziyaret eden Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, “Bugün antrenmanı izlerken salonun dolu olduğu zamanlar aklıma geldi, çok mutlu oldum. Ailelerin çocuklarıyla maça geldiği nezih ortamlardı. O günlere dönüyor olduğumuzu görmekten dolayı çok mutlu oldum. Bu vesileyle bu ortamı bize hazırlayan Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum. Önemli bir eksikliği tespit ederek geçen yıl girdiğimiz bu yolda, bu sene çok daha iyi yerlere geldiğimizi görüyorum. İlimizin takımı olarak Denizlililerin sahip çıkacağı kanaatindeyim. Başta Merkezefendi Belediye Başkanımıza, sporcularımıza ve kulübümüze başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“SPORSEVERLERİMİZ BU SALONU DOLDURARAK FARKLI BİR ATMOSFER ORTAYA ÇIKARIR”

Spor Hekimi Dr. Mahmut Tekin ise, “Takımdan önce Başkanımızı tebrik ediyorum. Başkanımızın sportmen kişiliğiyle birlikte parkeye Merkezefendi Belediyesi olarak Denizli Baskete dönüş yapıyoruz. İnşallah maçlarda halkımız bu salonu doldurarak farklı bir atmosfer ortaya çıkarır” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER