© Haber20Denizli 2022

Denizli'de Dev Çekiliş!

Denizli'de kurulan Mavi Nokta Birliği ilk toplantısını gerçekleştirdi. Denizli'de kampüs bölgesinde bulunan işletmelerin bir araya gelerek oluşturduğu Mavi Nokta Birliği, Denizli'nin en büyük çekilişine imza attı.

Projelerine hızlı bir şekilde devam etmekte, Denizli Kampüs Merkezli olarak başlayan ve yavaş yavaş diğer şehirlere de yayılmaya doğru giden projeye katılımlar hızla arttı. Öğrencilere ve vatandaşlara yönelik olarak yapmış olduğu projeler ile ön plana çıkan Mavi Nokta Birliği, kendilerini bir kalkınma ve halka destek projesi olarak tanımlıyor. 

Günden güne artan üye sayısı ile her gün yeni bir imza atılmaya devam ediyor. Mavi Nokta Birliği açılış tarihini ise 14 Şubat 2020 tarihi olarak belirledi. Bu tarihte Denizli Kampüs Amfi Park arkasında verecekleri lokma hayrı ve binlerce lira değerinde çekiliş ödülleri ile bütün Denizliyi merak içinde bıraktılar.

Kuruluşa katılmak isteyen firma sahipleri ise yönetim kurulu ile görüşmeden veya onay almadan kuruluşa giriş yapamıyor. Daha önceden eşi benzeri görülmemiş olan bu kalkınma projesi ile üye cafelere, kurallara uyulmadığı taktirde çeşitli yaptırımlar da bulunmakta.

Denizli'de Mükemmel Kampanyalar!

Sosyal medya içerisinde yapmış oldukları paylaşımlar ile birbirinden farklı ücretsiz kampanyalar da sunan üyeler her hafta farklı bir hizmet ile karşınıza çıkıyor. Mavi Nokta Birliği bayrağını gördüğünüz her işletmeden de bu kampanyalar dahilinde yararlanmanız mümkün. Sizlere tavsiyemiz ise yapılan kampanyaları düzenli olarak takip etmeniz ve yararlanmanız.

Mavi Nokta Birliğinin web sitesine mavinoktabirligi.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

Sosyal medya hesaplarına ise : facebook.com/mavinoktabirligi , instagram.com/mavinoktabirligi adreslerinden ulaşabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER