© Haber20Denizli 2022

DENİZLİ’DE ERBAKAN ÖZEL SAYISINA BÜYÜK İLGİ

İlim, fikir,siyaset, devlet, bilim ve dava adamı Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın vefatının 10. Yıldönümü dolayısıyla çıkartılan Erbakan Hoca özel sayısı Denizli'de vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ülke genelinde dağıtımı yapılan özel sayı Denizli’de de Milli Görüşçü kuruluşlar tarafından binlerce vatandaşla buluşturuldu.

Erbakan Hoca Özel sayısının dağıtımında görev alan dağıtım sorumlusu Ekrem Çetin şu ifadeleri kullandı; Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. sene-i devriyesinde hazırlanan Erbakan Özel Sayısı’nda çok önemli röportaj, yazı ve olaylara yer verildi. Bugün her daim davasında haklı çıkan Erbakan hoca’nın idealleri, çözüm önerileri ve fikirleri mevcut dünyaya bir panzehir olabilecek niteliktedir. Bu ülkede Milli kelimesini tek doğru kullanan lider Erbakan’dır. Adi düzene karşı, adil düzen mücadelesi vermiştir.  Milletimiz sahte kahramanları değil, asıl kahramanları öğrenmeli ve anlamalıdır. Bizler, bu minvalde herkesi Erbakan’ı doğru anlamaya, doğru okumaya ve düşünmeye davet ediyoruz.  

Özel sayı ile ilgili görüşlerini aldığımız halkımız rahmetli Erbakan Hoca’nın değerinin gün geçtikçe daha iyi anlaşıldığını belirterek, Erbakan Hoca’nın iktidar olduğu dönemlerde maddi ve manevi olarak çok özlediklerini ve hoca’yı hayırla andıklarını söylediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER