© Haber20Denizli 2022

''DENİZLİ'NİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ''

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan Çameli Ak Parti gençlik kolları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Arslan Önümüzde 31 Mart'ta bir seçim var. Şimdiye kadar yapılan seçimlerde partimizin, Gençlik Kolları olsun, Kadın Kolları olsun, Mahalle temsilcileri olsun, Ana kademe yöneticileri olsun, vatandaşımızın her yerleştiği birimin en ücra köşesine kadar gittiler, ziyaret ettiler, dertlerini dinlediler, aldıkları bilgileri, sorunları ilgili mercilere aktarma noktasında büyük gayret ve çaba gösterdiler. Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde de inşallah gençlerimiz ile Gazi başkanımızın öncülüğünde kol kola, el ele vererek girmediğimiz sokak, mahalle ve ev kalmayacak. Hepsini ziyaret edeceğiz. Vatandaşlarımızın sıkıntıları, dertleri nedir onları dinleyeceğiz ve ilgili birimlere iletme noktasında hepimizin sorumluluğu var.

Başkan Arslan Çameli  Belediyesi’nin Türkiye’de rol model hizmetleri hayata geçirdiğini belirten Başkan Arslan , “Biz zaman zaman televizyonlarda şunu söylüyoruz. Belediyemiz hakikaten kendi örneği içerisinde, kendi ölçeği içerisinde, çok hızlı çalışan ve büyük performans sergileyen belediyedir. Uzun yıllar çalışma sonucu toplam üretilen hizmetin çok kısa zamanda üretildiği bir yerin adıdır Çameli Belediyesi. Aklınıza gelen her şey Çameli  Belediyesi’nde vardır. Belki Türkiye'nin başka yerinde bulamazsınız. Onun için diyoruz ki Türkiye'ye rol model olan bir belediyecilik anlayışını geliştirdik ilçeler bazında. İnşallah sizlerle birlikte Türkiye'ye rol model olacak bir siyaset anlayışını ve sonucunu 31 Mart'ta destan olarak yazacağız

 DENİZLİ'NİN VE TÜRKİYE'NİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ 

Gece demeden gündüz demeden ve kucaklayıcı bir dil, gönlü fethedici bir dil, gönül kırıcı değil, yapıcı bir dil kullanarak vatandaşımızın her kesimine ve her kesitine gideceğiz. Ve ben inanıyorum ki 31 Mart'ta bir destan yazacağız” Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren , “31 Mart'ta rekor bir oy ile seçileceğine inanıyorum sayın başkanımızın. Hiç bir zaman desteklerini esirgemedi. Gençlik konusunda ne gerekiyorsa bana sormanıza gerek yok gereken ne ise yapın demiştir. Ben bu davranışından dolayı da çok teşekkür ediyorum, şahsım ve teşkilatım adına. Bizler de gençlik olarak 7/24 sahada olacağız. Vatandaşımızın istemine kulak vereceğiz. Sorunları, sıkıntıları yetkili mercilere birinci ağızdan ileteceğiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER