© Haber20Denizli 2022

Denizli’nin Şifa Merkezi Karahayıt’ın Termal Otelleri

Denizli, hem doğal güzellikleri hem de şifalı suyu ile Türkiye’nin en gözde termal şehirleri arasında yer almaktadır.

UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde yer alan Pamukkale Travertenleri kadar, Karahayıt ilçesi de şehrin dikkat çeken noktalarından biridir. Kaplıca bakımından zengin ilçede, yılın dört mevsimi kendine has kırmızı renkli şifalı termal su ve termal çamur kaynağından çıkmaktadır. Ege Üniversitesi hidroklimatoloji enstitüsünün vermiş olduğu rapora göre içerdiği zengin mineralleri ile sağlık kaynağı olan bu termal su ve çamurla şifa bulmak için yılın dört mevsimi Karahayıt hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Sağlık turizmi yönünden oldukça gelişmiş olan ilçede, her bütçeye uygun termal otel seçenekleri bulunmaktadır. http://karahayit.otelleri.net adresi üzerinden, Karahayıt’ın en güzel otellerini inceleyerek, siz de kendinize sağlık dolu bir tatil deneyimi sunabilirsiniz.

Hem Sağlık Hem De Eğlence Vadeden Richmond Pamukkale Thermal

Denizli’nin sağlık kaynağı Karahayıt’ta konuklarını ağırlayan Richmond Pamukkale Thermal, yeşillikler içinde yer alan huzur veren konumu ve sağlık ve eğlenceyi bir arada sunan zengin olanakları ile dikkat çekmektedir. Pamukkale merkeze 3 km, otogara 23 km, Denizli şehir merkezine 22 km ve Denizli Çardak Havaalanı'na 74 km mesafede yer alan tesisin, konaklamanız sırasında rahat edeceğiniz ve şık dekorasyona sahip 315 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde sunulurken, 24 saat a la carte servis olanağı da yer almaktadır. Yaz günlerinde sevdiklerinizle birlikte keyifli bir serinleme deneyimi yaşamanız için 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çok havuzu hizmet vermektedir. Termal özellikleri ile sağlık dolu bir konaklama deneyimi vadeden tesiste, 1 adet kapalı termal havuzunda içinde yer aldığı Termal & SPA alanı yer almaktadır. Kapalı havuz alanının yanı sıra bu bölümde konuklar için sauna, Türk hamamı, macera duşu, jet duş, vitamin bar bölümleri hizmet vermektedir. Özel organizasyonlarınızda 1 adet balo salonu ve havuz başı organizasyon alanı ile en özel anlarınızı mükemmel kılan Richmond Pamukkale Thermal, iş amaçlı şehir ziyaretlerinizde ise sizi 6 adet tam donanımlı toplantı salonunda ağırlamaktadır.

Huzur Dolu Bir Atmosferde Keyifli Bir Sağlık Deneyimi İçin Herakles Termal Otel

Şehrin doğal güzelliklerini, eşsiz bir şifa kaynağı ile birlikte sunan Herakles Termal Otel, Karahayıt’ın en güzel otelleri arasında yer almaktadır. Pamukkale Travertenler'e 4 km, Denizli şehir merkezine 20 km ve Denizli Çardak Havalimanı'na ise 71 km uzaklıkta yer alan tesisin, 132 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon hizmet seçeneği ile tatilinizi planlayabileceğiniz tesiste, ayrıca gün boyu özel lezzetler tadabileceğiniz 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Dört mevsim şifa ararken, aynı zamanda eğlenceli bir tatil geçirmeniz için tasarlanmış olan Herakles Termal Otel’de 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı havuz ve 1 adet çocuk havuzu yer almaktadır. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ilk termal otel olma özelliğine sahip tesis içerisinde eğlence amaçlı havuzların yanı sıra karma termal havuz ve sadece bayanların kullanımına açık termal havuz bulunmaktadır. Termal su ile şifa bulmanın yanı sıra ruhen ve bedenen rahatlayacağınız bir deneyim için tesisin SPA merkezi hizmet vermektedir. Karma hamam, sauna, jakuzi ve aile banyolarının yanı sıra bayan hamamı burada yer almaktadır.

Karahayıt’ın Seçkin Tesislerinden Colossae Termal

Akdeniz ikliminin yılın dört mevsimi tatil fırsatı sunduğu Denizli’de, hem keyifli bir yaz tatili, hem doğa tatili yapmak hem de sağlığınıza katkıda bulunmak için Colossae Termal’in sunduğu keyifli atmosferi inceleyebilirsiniz. Denizli şehir merkezine 22 km ve Denizli Havalimanı'na 75 km mesafede yer alan tesis, sakin ve huzur dolu bir ortamda 310 odası ile konuklarını ağırlamaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunulmaktadır. Tesis bünyesinde yer alan 3 adet açık yüzme havuzu yetişkin ve çocuk misafirler için keyifli bir yaz tatili vadetmektedir. Denizli’de sağlık dolu günler geçirmek isteyen misafirler için özel olarak tasarlanmış SPA merkezinde ise hamam, sauna, jakuzi, Bay-bayan termal havuzlar ve masaj hizmetleri yer almaktadır. Yetişkinler için futbol, bilardo, masa tenisi gibi aktivite hizmetleri de sunmakta olan Colossae Termal’de, küçük misafirler içinse havuz olanaklarının yanı sıra çocuk kulübü bulunmaktadır.

Ev Konforunda Sağlıklı Bir Tatil İçin Sebur Ninova Thermal

Karahayıt’ın en güzel otelleri arasında yer alan Sebur Ninova Thermal, huzur veren bahçesi ve lüks konaklama birimleri ile dikkat çekmektedir. Denizli il merkezine ise 23 kilometre, Denizli Çardak Havalimanı’na 76 km mesafede yer alan tesisin, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte konforlu günler geçireceğiniz 105 odası bulunmaktadır. Tam pansiyon ve yarım pansiyon hizmet seçenekleri sunan tesiste gün boyu en özel lezzetler açık büfe servis edilmektedir. Sebur Ninova Thermal bünyesinde açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, eğlence ve serinleme amacı ile hizmet vermektedir. SPA alanında ise kapalı termal havuzlar, buhar odaları ve sauna yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER