© Haber20Denizli 2022

DENİZLİ’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Genel Menajeri Çağlar Turan, takım olarak lige iyi hazırlandıklarını ve TB2L’de Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Günde çift antrenman yaparak sezon hazırlıklarını sürdüren Denizli Basket Takımı’nda oyuncuların hırsı ve motivasyonu dikkat çekiyor.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Genel Menajeri Çağlar Turan, “Çalışmalarımız çok güzel devam ediyor. Bu yıl Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket olarak 3 Eylül’de sezonu açtık. Günde çift antrenmanla hazırlıklarımıza son sürat devam ediyoruz. Tabi ki amacımız, TB2L’de Denizli’yi temsil etmenin vermiş olduğu sorumlulukla ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz. Bu yönde de idari yönetimimiz ve teknik heyetimiz tüm çalışmaları, tüm fedakârlıklarla tam hızıyla sürdürüyor. Bu yıl basketbol 2.liginde 21 takım var. Biz 11 takımın olduğu A grubunda mücadele edeceğiz. Normal sezonu inşallah Mart sonunda zirvede bitirmek istiyoruz. Play-Off’lara en üst sıradan katılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Menajer Turan açıklamalarına “Erdinç Baltok kadromuza yeni katıldı. Son transferimiz. 4 numarada transfer arayışlarımız devam ediyordu. Uzun araştırmalar sonucu hocamızın vermiş olduğu rapor doğrultusunda Erdinç Baltok’ta karar kıldık. İnşallah kendisi takımımıza katkılar sağlayacaktır. Kendisini Haliliye Belediyesi’nden de takip ediyorduk. İhtiyacımız olan oyuncumuzu aldık diyebiliriz” şeklinde son verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER