© Haber20Denizli 2022

DENİZLİLİ İŞADAMI BAŞER, ANADOLU ASLANLARI İLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Denizlili İşadamı Yedeks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Başer, Denizli Genç ASKON Şubesinde tecrübelerini paylaştı.

Denizlili Hayırsever İş adamı Yedeks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Başer, Denizli Anadolu Aslanları İşadamaları Derneği (Genç ASKON) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Denizli Genç ASKON Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare eden Yedeks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Başer, iş hayatında yaşadığı tecrübelerini paylaşarak, tecrübelerinin ışığında önerilerde bulundu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (Genç ASKON) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, '' Tecrübe Mirası programıyla Denizli’nin tanınmış iş adamlarıyla bir araya gelerek, onların bilgi birikimi ve tecrübelerini, kendi yaşamından örnekleri, iş hayatında karşılaştıkları zorlukları interaktif bir sohbet ortamıyla öğrenip, onların tecrübelerini kendimize yol haritası yaparak geleceğe daha da emin adımlarla yürümek istiyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz “ Tecrübe Mirası” programı ile Denizlimizin Hayırsever İş adamı Yedeks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Başer’le bir araya geldik. Kendilerine hoş sohbet, tecrübe ve aktarmış olduğu bilgi birikimlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.'' ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Yedeks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Başer'e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek plaket takdiminde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER