© Haber20Denizli 2022

Denizlili Kadınlar Facebook Grubu Kütüphane Kurdu

Denizlili Kadınlar Facebook Grup Üyelerinden Ayşegül EKİCİ ve Duygu KARAÇAY, Çameli ilçesi Kalınkoz İlkokuluna kendi imkanlarıyla kütüphane kurdu.

Denizlili Kadınlar Facebook Grup üyeleri verdikleri destek ile Çameli Kalınkoz İlköğretim okuluna açtıkları kütüphane ile ilgili önemli projeye imza attı. Duygu Karaçay, hiçbir kurumdan destek almadan, kendi imkanlarıyla yaptıkları Kalınkoz ilköğretim okuluna yapılan kütüphane çocukların ilgi odağı oldu, Facebook grup üyelerinden Ayşegül EKİCİ’nin projesine Denizlili Kadınlar Facebook Grup kurucusu Duygu KARAÇAY da destek veren grup üyeleri ile birlikte 96 öğrencisi bulunan Kalınkoz ilk öğretim okulu için kollarını sıvadılar bir ay süre içinde gerçekleşen kütüphane, 18 mayısta kendi imkanları ile yapmış olduğu açılışta büyü ilgi gördü.
 
Kütüphane dışında çocuklara oyuncak da dağıtarak sevindirdiler. Karaçay çocukların mutluluğunu ve neşesi bizleri çok mutlu etti,amacımızda buydu, Denizlili kadınlar facebook grup üyeleri ve bize destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.Bir ay gibi kısa sürede kurulan kütüphanenin açılışı da sade bir törenle gerçekleştirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER