© Haber20Denizli 2022

DENİZLİLİ MİNİKLERDEN ÖNEMLİ MESAJ

Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı nedeniyle 23 Nisan'a evlerinde hazırlanan Denizlili minik kardeşlerden herkese çok önemli mesajlar var. Atatürk özlemi, Öğretmen ve arkadaşlarına olan özlemini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için evlerini ve balkonlarını süsleyerek tüm Türkiye'ye çok önemli mesaj verdi.

Koronavirüs nedeniyle yaklaşık 1 aydan beri sokağa çıkma yasağından dolayı evlerinde vakit geçiren çocuklar 23 Nisan'a hazırlanıyor. Okul özlemini çeken çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı evlerinde Türk, Bayrakları, Atatürk Posterleri ve balonlarla süsleyerek renklendirdi. Denizli Merkezefendi İlçesi Hacı Ahmet Paralı İlkokulu 3 A Sınıfı Öğrencisi Çağan Sabak ile 23 Nisan Anaokulu Okulu'nda okul öncesi eğitimi alan minik kız kardeşi Merve Sabak ile evlerini 23 Nisan için hazırladı. En güzel elbiselerini bayram için giyinerek süslenen minik kardeşler çok özel kutlama yaptılar. Programa önce tek tek ve ardından birlikte İstiklal Marşı okuyarak başladı. Süsledikleri balkondan poz verdiler öğretmen ve arkadaşlarına. 
ATATÜRK ÖZLEMİ

Atatürk'e seslenen minik Merve Sabak, "Atatürk sizi çok seviyoruz. Öldüğünüz için size çok yazık. Sizi çok çok seviyoruz." 

MİNİK MERVE'NİN ÖĞRETMENLERİNE VE ARKADAŞLARINA DUYGUSAL MESAJ
Öğretmen ve arkadaşlarına olan özlemini şu şekilde seslendiren Minik Merve, "Öğretmenim sizi çok çok seviyorum, çok özledim. Sizi çok çok öpüyorum. Arkadaşlarıma bir sürü mesaj yollayın; çok seviyorum onları da öpüyorum. Bay bay"

ABİ ÇAĞAN SABAK'TAN TÜM TÜRKİYE'YE ÖNEMLİ MESAJ
23 Nisan'ı ilk defa arkadaşlarından ayrı kutladığını dile getiren Çağan Sabak, "23 Nisan'ı  ilk defa öğretmenim ve arkadaşlarımdan ayrı kutluyoruz. Ama gönlümüz yüreğimiz hep onlarla. Biz corona virüsten daha güçlüyüz. Evde kal Türkiyem" diye çok önemli bir mesaj verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER