© Haber20Denizli 2022

DENİZLİSPOR 3 OYUNCU İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Denizlispor, 3 oyuncu için açıklama yaptı.

Denizlispor, 3 oyuncu için açıklama yaptı.Yapılan açıklama ise şu şekilde: Bazı basın organlarında futbolcularımız Mehmet Akyüz, Ismail Aissati ve Burak Çalık'ın alacaklarını alamadıkları iddia edilerek Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdukları yönünde haberler yer almaktadır. Haberlerde isimleri geçen futbolcularımız kulübümüze herhangi bir ihtar göndermemiş olup, futbolcularımızın alacakları düzenli olarak ödenmeye devam etmektedir.

Kulübümüzün önemli bir süreçten geçtiği ve hedefe en yakın olduğu bu sezonda çıkan bu tür haberleri maksatlı buluyor, futbolcularımıza verdiğimiz ödeme sözlerini yerine getirdiğimizi kamuoyuna bildirmek istiyoruz.

Kongre öncesi 1 milyon 500 bin TL, kongre sonrası 1 milyon TL futbolcularımıza ödenmiş olup, ilk yarı bitimiyle birlikte verilen 1 milyon TL'lik ödeme sözü ise futbolcularımızın hesaplarına yatırılmıştır. Başkanımız Ali Çetin dönemindeki ödeme ve prim sözlerinin tamamının tutulduğunu ve tutulamayacak hiç bir sözün futbolcularımıza vaat edilmediğini siz değerli kamuoyuna bildiririz.

Öte yandan futbolcularımıza yapılan transfer teklifleri ile ilgili yönetim kurulumuzun tavrı çok net olup, sözleşmesi devam eden bir futbolcumuzun transferi ile ilgili muhattabın Denizlispor Yönetim Kurulu olduğu bilinmelidir. Tüm kulüpleri bu etik kurallara uymaya davet ediyoruz.

Denizlispor Yönetim Kurulu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER