© Haber20Denizli 2022

DENİZLİSPOR’A NE OLDU ?

Denizlispor'un süper ligden düştüğünden bu yana ilk defa en az 10.000 taraftarın önünde oynanacak maç öncesi Yazarlarımızdan Avukat Aykut Gökşin'in değerlendirmesi....

Denizlispor bugün süper ligden düştüğünden bu yana ilk defa en az 10.000 taraftarının önünde oynayacak.Bu durum bile başlı başına Denizlisporda güzel şeyler olduğunu gösteriyor.

Böyle ciddi değişiklerde şöyle denir ya; Başına birşeymi düştü ?

Galiba  Denizlisporun başına da bir şey düştü. O da Sayın Başkan ALİ ÇETİN görünüyor.

Çoğumuz gibi bende şahsen tanımıyorum.Ancak takımın  havası ve Sayın Başkanın basında çıkan açıklamaları bunu gösteriyor.Verdiği güleryüzlü fotoğraf da pozitif enerji.

Söyledikleri içinde 2 husus çok çarpıcı. Şeffaflık ve  futbol bilgisinden daha çok yönetim becerisi ile ilgili iddiası.

Evet budur,Denizlispor'un yada benzer durumdaki kulüplerin yokluğunu çektiği şeylerin başında bunlar geliyor.

Her kurumda olduğu gibi spor kulüplerinde de herşey başkan ve ekibinin yönetim becerisine bağlı.

Görevi üstlenenlerin şikayet hakkı yoktur,yapmak yetkisi ve sorumluluğu vardır.Yapamayan şikayet etmez,müsaade ister gider.Bu kadar nettir.

Hele Şeffaflık.Yıllardır garip söylemlerden bıktı millet.Eski dönem borcu,yeni borç,sürpriz şekilde ortaya çıkan borç vesaire, muğlak,net olmak uzak açıklamalar…Bunlar kabul edilemez garip söylemlerdi…

Sayın Başkan lütfen bu şeffaflık ilkenizi çok ama çok ileri boyuta taşıyınız.İsimler hariç,borçların niteliğini çok net belli ediniz. Devraldığınız mali tabloyu çok ama çok net ortaya koyarak yeni döneme başlayınız.Bu yaklaşımın olası mali katkı arayışlarına çok yarar sağlayacağını bildiğiniz çok belli zaten.

Sayın Başkan ve ekibini tebrik eder,başarılar dilerim.

Bugün harika bir sonbahar günü.Tribünler coşkulu,Güleryüzlü,güzel duruşlu genç bir Başkan.

Denizlispor kesin galip gelecek.Öyle olmasada sorun değil ama eminim horoz 3 puan alacak ve 2.sıraya yerleşecek.Denizlisporun keyf veren bir futbol oynadığını belirtmek gerek.

Haydi Horoz,haydi horoz tam zamanı şimdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER