© Haber20Denizli 2022

Denizlispor'dan, Horozkent Kadın Futbol Takımı'na Destek

Denizlispor kulübü, yaşadığı zorluklara karşı liginde başarılı bir performans gösteren Horozkent Kadın Futbol Takımı’na stat tahsis etti.

İlimizde faaliyet gösteren her kulüp ile dayanışma içinde olmaya çalışan Denizlispor kulübü, Horozkent Kadın Futbol Takımı’nın ev sahibi olacağı ilk karşılaşmada Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nu kendilerine tahsis etti.

Buna göre, TFF Kadınlar 3. Lig’inde mücadele eden Horozkent Kadın Futbol Takımı’nın 17 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Yeni Kemer Belediyespor ile oynayacağı maç Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda oynanacak. 

Denizlispor’un başarısı ile birlikte şehrimizde futbol tutkusunun tekrardan canlandığını belirten Denizlispor başkanı Ali Çetin, “Genç kızlarımız da kendi liglerinde çok başarılı bir performans gösteriyorlar. Şehir olarak onlara destek vermeliyiz. Bu kapsamda ilk olarak stadyumumuzu onlara tahsis ettik. Pazar günü oynayacakları önemli maçta onlara başarılar diliyorum. Halkımızın da onları destekleyeceğinden şüphem yok” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER