© Haber20Denizli 2022

DERTLERE ORTAK OLUYORUZ

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Seçim Gezileri kapsamında çat kapı yapıp vatandaşların evine misafir olmaya devam ediyor. Çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların taleplerini birinci ağızdan alan Başkan Arslan yardıma muhtaç ve hasta vatandaşların taleplerini de anında yerine getiriyor.

DERTLERE ORTAK OLUYORUZ  

Başkan Arslan  vatandaşların sorunlarına ortak olup, anında çözüm buluyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamayı hedefleyen ve bu doğrultuda gece gündüz vatandaşla bir arada olan Başkan Arslan  Gürsu-Arıkaya-Elmalı- Mahallelerinde çat kapı ev ziyaretlerini sürdürdü.  Ziyaretler kapsamında talepleri birinci ağızdan alan ve yardıma muhtaç ile hasta vatandaşların taleplerini yerine getiren Başkan Arslan  vatandaşın da duasını alıyor. Geziler kapsamında çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Arslan ve beraberindekiler sokakta oyun oynayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. ‘İnsanlarımızın gönlüne girmek, duasında yer almak kadar kalıcı bir güzellik yoktur’ diyen Başkan Arslan , “ Vatandaşlarımızın evlerine ve gönüllerine misafir olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

MUHTARLARDAN BAŞKAN ARSLAN’A TEŞEKKÜR

Elmalı –Gürsu ve Arıkaya mahalle muhtarları  "Başkanımızın örnek davranışından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Nerede bir yaşlı, nerede bir gariban ve hasta varsa Başkanımız kendisine ulaşıyor ve ne gerekiyorsa yardımda bulunuyor. Başkanımızın başarılarının devamını diler bir kez daha kendisine teşekkür ederiz, dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER