© Haber20Denizli 2022

"Dolar ve Altınsız Yaşarız, Vatansız Asla"

Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu, Türkiye’deki ekonomik dalgalanmadan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yastık altı dolar ve altınlarınızı bozdurun sözüne destek verdi.

Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu üyeleri bir araya gelerek, Denizli Kaleiçi’nde bir kuyumcuya gidip yastık altı altınlarını bozdurdu. Kuyumcuda altın bozdurma esnasında açıklamalarda bulunan Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Osman Tavşan, “Millet olarak tarihimizin en zorlu sınavlarından biriyle daha karşı karşıyayız. Yıllardır stratejik müttefik denilen ABD’ye karşı neredeyse iki yıldır adı konulmamış bir savaş veriyoruz. İslam Ümmetinin kalbi Türkiye’dir. İsrail’in Fırat’a doğru ilerlemesinde tek engel Türkiye kalmıştır. Bu itibarla ABD, artık güçlü ve kudretli değil, üçe veya beşe bölünmüş ve başına yeni dertler açılmış, güçsüz, oyun kuran değil, emir alan bir Türkiye görmek istemektedir. II. Abdülhamid Han Türkiye’si ile sonrasında 1922’ye kadar devam eden süreçte neler yaşandığını anlamayanlar, bugünkü savaşta da mevzilerini terk etmeye hazırlanan fareler gibi hareket hâlindedirler. Milletimizin, Ümmetin ve mazlum dünyanın lideri olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan “Dolar ve altınlarınızı TL’ye çevirin” diyerek son savaşın hedefini göstermiştir“ dedi.              

“ÜLKEMİZ EKONOMİK SAVAŞ İLE KARŞI KARŞIYADIR”

Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi durumunda savaşın kazanılacağına vurgu yapan Osman Tavşan, “15 Temmuz gecesi nasıl ki darbecilerle mücadele etmişsek şuanda da bunların ağababaları ile mücadele etmenin tam vaktidir. Ülkemiz açık bir ekonomik savaş ile karşı karşıyadır. Konunun siyasetle alakası olmadığı günlerdir ayan beyan ortadadır. Bu ülke hepimizin, tehditlere, şantajlara bir kez boyun eğersek bu boynu bir daha kaldırmazlar. Bu nedenle; bugünden itibaren Türk Lirasını güçlendirme adına kim ne iş yapıyorsa en iyisini yapsın, kim ne alıyorsa yerli ve milli ürünler tercih etsin. Kimin elinde döviz, altın vb yatırım aracı varsa bozdursun. Türk Lirası’na çevirsin. Ülkemiz için, Ümmetimiz için, Geleceğimiz için, Hep Birlikte Mücadele Etmek Zorundayız. Aksi takdirde sadece malımızdan mülkümüzden olmayacağız; canımızdan, ülkemizden, eşimizden, çocuklarımızdan ve geleceğimizden olacağımızı bu günden görmeliyiz. Yarın çok geç olabilir. Bu basın açıklamamızın ardından elimizde mevcut olan altınlarımızı bozdurmak üzere sarrafa gideceğiz. Bir nebze de olsa Başkanımızın çağrısına destekte bulunmuş olacağız’’diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER