© Haber20Denizli 2022

DTO'DAN 10 BİN KİŞİLİK AŞURE HAYRI

Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından düzenlenen geleneksel aşure hayrına Denizli protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen geleneksel aşure hayrına Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekillerinden Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan,  Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DTO binası önünde gerçekleştirilen aşure hayrında vatandaşlara 10 bin kişilik aşure dağıtıldı. 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, '' Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediğimiz geleneksel aşure hayrımıza yoğun katılım var.Bu yoğun katılım bizleri oldukça memnun ediyor. Sivil Toplum Örgütü olarak her zaman olduğu gibi bundan böyle halkımızın milli ve manevi değerlerinin yaşatılmasına katkı sunmaya her daim devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER