© Haber20Denizli 2022

DTO'DAN EVİNİ YENİLE DENİZLİ KAMPANYASI

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Meclis Salonu’nda 2019 yılını değerlendirerek, 2020 yılına dair hazırladıkları faaliyetleri anlattı.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Meclis Salonu’nda 2019 yılını değerlendirerek, 2020 yılında yapacak oldukları projelerden bahsetti. 

Projelerinden birinin ''Evini Yenile Denizli Kampanyası'' olduğunu belirten DTO Başkanı Uğur Erdoğan, '' Bildiğiniz gibi, 19 ilçemiz var. 20'nci ilçemiz ise, bize göre artık 18.000 üyesi bulunan ve üye sayısı birçok ilçenin nüfusundan daha fazla olan Denizli Ticaret Odamızdır. İşte bu bilincin getirdiği sosyal sorumlulukla, elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin yararına olan girişimlerimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda Bu yıl Evini Yenile Denizli diyeceğiz. İnşaat ve konut sektörüne geçen yıl DTO'dan herkes için konut desteği kampanyamızla kazandıracağımız ivmeyi, bu sene daha da artırmak istiyoruz. Bu kez de Evini Yenile Denizli Kampanyası düzenliyoruz.

Üyelerimiz, Denizli'de ilk defa bu sektörde tarihinin en büyük indirimini uygulayacak. Vatandaşımız yüzde 50'ye varan indirimle, mantolama ve yalıtım, fayans, seramik, parke, mobilya, su ve iklimlendirme tesisatı ile iç dekorasyon gibi işlerini daha ucuz yaptırabilecek. Bankaların bu tür alışverişlerdeki ihtiyaç kredisine, özel oran sağlamaları için temaslarımız başladı. 

Halkımızın, önümüzdeki bahara yeni ve daha ferah bir evde girmesi için, inşaat malzemeleri ve dekorasyon ürünleri ticareti yapan işletmelerimiz, elini taşın altına koyacak. Bu tür işler, genelde ilkbaharın başında yapıldığı için bizde kampanyamızı daha verimli olması için o zaman başlatacağız.'' ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER