© Haber20Denizli 2022

DTO'nın kurslarında bin 300 girişimci sertifika aldı

DENİZLİ (AA) - Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından 2017'de düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kurslarında bin 300 kişinin sertifika aldığı bildirildi.

DTO'nun Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Denizli Merkez Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle düzenlediği Girişimcilik Kurslarını tamamlayan 230 girişimci adayına sertifikalarının verilmesi dolayısıyla DTO Toplantı Salonu'nda tören düzenlendi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, her bir girişimcinin yeni bir iş kapısı ve ek istihdam kaynağı olduğunu, girişimcilerin ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi eğitmenleri aracılığıyla 2017 yılı boyunca Denizli Ticaret Odası'nda toplam bin 300 kişiye eğitim verildiğini aktaran Erdoğan, "Bizlerden kurs alıp iş yeri açanların yanında olmaya devam ediyoruz. İş yerlerinin açılışında ve devamında da onlarla sürekli temas halindeyiz. İşleriyle ilgili her türlü konuyu her fırsatta istişare ediyoruz. Girişimcilik demek, istihdam demek, ülke ekonomisine katkı sağlamak demektir. Sertifika alanlara bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

KOSGEB Denizli İl Müdürü Aziz Acar da, KOSGEB'in kapısının girişimcilere daima açık olduğunu ve bilgi almak isteyenlerin istedikleri zaman kendileri ile görüşebileceğini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER