© Haber20Denizli 2022

DÜNYA ŞAMPİYONU'NDAN BAŞKAN ARSLAN'A ZİYARET

Makedonya’da Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonu olan Denizlili Zafer Koyan, Altın Madalya ile birlikte Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.

Şampiyon Zafer Koyan ; 27-30 Eylül tarihlerinde Üsküp’te düzenlenen Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonasında 70 kg.’da podyuma çıkan sporcumuz 8 ay süren diyet ve çalışma programıyla çalışmalarına başladığını, tamamen konsantre olarak 110 kilodan 70 kg.’a düştüğünü söyledi. Önceki yıllarda sakatlıkları dolayısıyla şampiyonalarda madalya elde edemediğini, bu şampiyonaya ise çok iyi bir programla hazırlandığını söyledi.

AZMİN ZAFERİ

27-30 Eylül tarihlerinde Üsküp’te düzenlenen Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonasında 70 kg.’da podyuma çıkan sporcumuz 8 ay süren diyet ve çalışma programıyla çalışmalarına başladığını, tamamen konsantre olarak 110 kilodan 70 kg’a düştüğünü söyledi.

SPORCUYU DAİMA DESTEKLERİZ

Çameli Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini söyleyen Başkan Arslan Türkiye'ye gurur yaşatan milli sporcuyu tebrik etti. Final Maçında rakiplerini yenerek bileğinin hakkıyla alın teri ile dünya şampiyonu oldu. Azimli olmanın yanında spora ve sporcuya verilecek destek de çok önemli,. “Şampiyon olmak zordur, şampiyon kalmak daha zordur” Bu çok uzun ve ince bir yol. Özellikle Avrupa’da, dünyada şampiyonluklar kolay gelmiyor. Ülkemize altın madalya kazandırdı. İstiklal Marşımızı okutturdu. Kendilerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER