© Haber20Denizli 2022

EĞİTİMDE 6 İLKE 6 TECRÜBE

Cumhuriyet Halk Partisi Okulu Parti İçi Eğitim Birimi Denizli İl Başkanlığı Eğitim Komisyo ile birlikte düzenlediği " Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi " için İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba : " Meclis üyelerimizin yerel vekillerimiz olarak; eşitlikçi, katılımcı, şeffaf, merkezinde insan olan halktan yana derman belediyecilik anlayışı doğrultusunda meclis çalışmalarında gösterecekleri dürüst, ilkeli ve çalışkan tavırlarıyla Denizli'mizin ihtiyaçlarına duyarlı, hemşehrilerimizin sorunlarının takipçisi olacaklarına inancım tam.

Bu büyük sorumluluğu omuzlarınızda taşırken, sizleri yalnız bırakmayacağız.

Birlikte yürüyeceğimiz bu yolda en önemli adımlarımızdan birini de 5393 S. Belediye Kanunu, diğer kanunlar, ilgili yasal mevzuatı inceleyeceğimiz, meclis üyelerinin hak ve sorumluluklarını değerlendireceğimiz, etkili ve sağlıklı bir iletişimin önemini aktaracağımız, çevreye duyarlı ve sağlıklı kentleşmenin planlamasını yapacağımız bu eğitimimiz ile atıyoruz.

Görevlerinizde bir kere daha başarılar diliyorum, Denizli'nin de hemşehrilerimizin de size güvendiğini ve bu güvene layık olmanızı tüm samimiyetimle istediğimi bilmenizi istiyorum. " dedi.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba; Acıpayam İlçesi Belediye Meclis Toplantısı'nda, Cumhuriyet Halk Partili Meclis üyelerine hitaben uygunsuz bir ifade kullanan Ak Partili Meclis Üyesi Şükrü Yalçın'ın özür dilemek zorunda kaldığını belirtirken, bu tür tahrik ve sataşmalarda sağduyulu davranmanın önemini vurguladı, medenice ve serinkanlılıkla davranan meclis üyelerini de tebrik etti.

Honaz ve İstanbul Seçimleri ile Mv. Kazım Arslan ve İl Disiplin Kurulu Üyemiz Yüksel Biçer'in ani vefatları nedeniyle ertelenen bu eğitimi gerçekleştirdikleri için Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan'a, İl Eğitim Sekreteri Aysun Moralı'ya, Parti Eğitmenleri Tuba Canlı, Ali Seydi Koca, Tülay Bayır, Canan Aydemir Özkara ile katılımları ve deneyimlerini paylaştıkları için Mv. Gülizar Biçer Karaca ile Teoman Sancar'a teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER