© Haber20Denizli 2022

EK SEFER DÜZENLİYOR

Kurban Bayramı nedeniyle Çameli İlçesine akrabalarına, ailelerine gidecekler için Çameli Kooperatifi, Denizli ve Çameli’den karşılıklı ek seferler düzenleyecek.Seferler sabah 07:00'de başlayıp her saat başı akşam 21:00'e kadar karşılıklı seferlerle ile devam edeceklerini dile getirdiler.

Çameli Kooperatifinden yapılan açıklamada, Kurban  Bayramına 4 gün kala yolcu yoğunluğunun arttığının, vatandaşların ulaşımla ilgili sıkıntı yaşamamaları için ilave ek seferler konulduğu belirtildi. Otobüs seferleri Çameli'den Denizliye-Ortaca ve Fethiye'ye karşılıklı otobüs seferlerin konulduğu belirtildi.

Vatandaşların rahat seyahat etmeleri için Cuma-Cumartesi ve Pazar Günü özellikle Pazar Günü aşırı yoğunluğun olacağı her 50 dakikada bir Çameli'den Denizli'ye Denizli'den Çameli'ye saat başı bir yoğunluğa göre ek otobüs kaldıracağı belirtildi.

Yetkililer ''Arefe günü yaşanacak aşırı yoğunluk nedeniyle vatandaşlarımız erkenden biletlerini alsınlar. İsteyenler E-Bilet sistemimizden yararlanabilir. '' ifadelerini kullandılar.

Çameli Kooperatifi yetkilileri tarafından artan yoğunluğa rağmen Otobüs bilet fiyatlarında herhangi bir artış olmadığı da dile getirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER