© Haber20Denizli 2022

"Ekonomi 24 Haziran'ın ardından yükselişe geçecektir"

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı Mahmut Atilla Kaya, Türkiye ekonomisinin seçim öncesi oynana oyunlarla sabote edilmeye çalışıldığını ancak ekonominin 24 Haziran'ın ardından yeni ve çok daha güçlü bir yükselişe geçeceğini söyledi.

Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Konak ve Buca'da ziyaretler yaptı.

Konak ilçesinde Hakimevleri semtinden başladığı esnaf ziyaretlerini Üçkuyular Meydanı'na kadar sürdüren Kaya, bölgedeki esnaftan 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek istedi.

Kaya, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin güven ve istikrarın teminatı olduğunu, seçimlerin ardından yeni bir dönemin başlayacağını kaydetti.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşma yolundaki son virajın 24 Haziran seçimleri olduğunu dile getiren Kaya, şunları kaydetti:

"Yaşanan gelişmeler, 24 Haziran seçimlerinin ülkemizde bir süredir her hadisede kendisini gösteren bir mücadeleyle geçeceğine işaret ediyor. Bu yerli ve milli anlayışla, ülkemizin her çıkarına karşı olanlar arasındaki mücadeledir. Darbe girişimi dahil, terör örgütlerini kullanmak dahil her türlü alçaklık kullanılarak Türkiye'nin istikrar ve güven ortamı tehdit edildi. Bu yetmedi, ülkemizin güney sınırları boyunca terör koridoru oluşturulmaya çalışıldı. Kurlar ve faizler üzerinden oynanan bir oyunla ekonomimiz sabote edilmeye çalışıldı. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, ne kadar dış müdahalede bulunurlarsa bulunsunlar, başaramayacaklar. Kur, faiz ve enflasyon sarmalıyla bozulmak istenen ekonomi, 24 Haziran'ın ardından yeni ve çok daha güçlü bir yükselişe geçecektir. Türkiye'nin önü açık, geleceği aydınlıktır."

Kaya, Buca ilçesinde de vatandaşlarla sahur programında bir araya geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER