© Haber20Denizli 2022

'EKONOMİDEKİ NORMALLEŞME SÜRECİNE DESTEK OLALIM İSTEDİK'

Çameli Belediyesi Ocak Ayın Meclis Toplantısında Enflasyonla Topyekûn Mücadele için Belediyenin taşınmaz kiralarında 2019 yılında yeni kiracıların kira artış oranından yararlanmayacağı belirtildi.

Enflasyonla Mücadele Kapsamında 2019 Yılı İçin Sıfır Artış Çameli Belediyesi 5393 sayılı Belediye Kanunun 18.Maddesi gereğince enflasyonla mücadele kapsamında Çameli Belediyesinin taşınmaz kiralamak isteyen vatandaşlar ve esnaflara destek amacıyla 2886 sayılı D.İ.K. KAPSAMINDA Çameli Belediyesi tarafından 2019 yılında yapılacak olan taşınmaz kiralama ihalelilerinde TUİK Tarafından açıklanacak olan kira artış oranı ( TUFE –TÜFE ) ‘nin Sözleşmesi dolan,Yeniden değerlendirmeye alınan mevcut kiracıların kira artış oranından uygulanmaması oy birliği ile kabul edilmiştir.

BAŞKAN ARSLAN 'EKONOMİDEKİ NORMALLEŞME SÜRECİNE DESTEK OLALIM İSTEDİK'

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Hükümetimizin almış olduğu Enflasyonla Mücadele Kapsamında Bizde buna dahil olmak istedik. Çameli Belediyesi olarak bizler de her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’ kapsamında açıkladığı enflasyonla mücadele için Belediyemizin taşınmazı Sözleşmesi dolan ve yeniden değerlendirmeye alınan vatandaşlarımızdan kira artış oranı yapılmayacağı Belediyemizin meclis Toplantısında oy birliği ile kabul edilmiştir.

Esnafımızın her zaman destekçisiyiz

Türkiye’nin Dünya ülkeleri arasında hızla ivme kazanmasını hazmedemeyenlerin ekonomik saldırıya geçtiklerini ve bununla beraber kolay günler geçirilmediğine dikkat çeken Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Çok şükür ekonomimiz, hükümetimizin aldığı tedbirlerle rahatlama sürecine girdi ve daha da iyiye gideceğine inancımız tamdır.Üretken Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımıza verilen hizmetlere zam yaparak değil, tasarruf yaparak yatırım bütçemizi artırma gayretinde olacağız.

Enflasyonla mücadele kapsamında 2019 Yılı için sıfır artış yaptık. Kolayı değil, zoru tercih ettik. Bizim asıl amacımız kar etmek değil, vatandaşa hizmet etmektir. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz. Gerçekten ülke olarak bu konuda topyekun bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadeleye desteklerinden dolayı ilçe halkı adına meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER