© Haber20Denizli 2022

El birliği ile okullarını yenilediler

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunun Müdür, Müdür Yardımcıları, okul hizmetlileri, öğrenci velileri el elele vererek okullarını baştan sona yeniledi.

İkinci öğretim döneminin açılmasına sayılı günler kala Sandıklı Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yönetimi, öğrencilerin daha hijyenik ve temiz bir ortamda eğitim görebilmeleri için başlattıkları tadilat çalışmalarında sona geldi.

Bakım, onarım çalışmaları sırasında okulun tamamı boyandı, yerlere fayans ve granit döşendi, kapılara giydirme yapıldı, bahçe demirleri boyandı.

Sömestr tatili boyunca okulda tadilat çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Okul Müdürü Ali Aktaş, çalışmalarla okulun baştan sona yenilendiğini söyledi.

Çalışmaların giderlerinin sponsorlar tarafından karşılandığını belirten Aktaş, sömestr tatili boyunca Müdür yardımcıları, okul çalışanları, hizmetliler ve öğrenci velisi olan ustalarla hep birlikte el birliği ile okulun iç kısmını komple boyadıklarını söyledi.

Aktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kapılara giydirme uyguladık. Granit ve fayans döşenecek bütün alanları döşedik. Bunu yaparken hiçbir velimizden katkı almadan sponsor kullanarak yaptık. Emeği geçen tüm veli ustalarımıza, okul çalışanlarımıza, müdür yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir okul oldu. 2 gün sonra okullar açılacak. Öğrencilerimizi pırıl pırıl hijyenik bir okulda yeni bir eğitim-öğretim yılına 2. Döneme bekliyoruz. Çok güzel bir eğitim-öğretim yılı geçeceğine inancımız tamdır."

Okulda tadilat çalışmalarına katkı sağlayan fayans ustası ve öğrenci velisi Ramazan Karabulut da, "Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda öğrenci velisiyim. Okul Müdürümüz Ali bey ile birlikte gereken yenilikleri ve tadilatlar ile birlikte bütün yapılması gereken fayansları el birliği ile ortaklaşa yaptık. Hepsinden Allah razı olsun." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER