© Haber20Denizli 2022

Elektronik Bilet Dönemi Başladı

Çameli'nin köklü firmalarından Çameli Kooperatifte ulaşımda teknolojiye ayak uydurarak Elektronik Bilet sistemine geçti. Çameli Kooperatif, E-bilet dönemi ile yolcuların işlemlerini hem hızlandırdı, hem kolaylaştırdı.

Çameli Kooperatif, müşteri memnuniyetini daha da artırmak için e-bilet uygulamasıyla bilet işlemlerinin tüm safhalarının internet üzerinden gerçekleştirilmesine olanak sağlayarak, yolcusunu biletini onaylatmak için bürolara gitmekten kurtarıyor. Bu uygulama ile birlikte artık Çameli Kooperatif müşterileri sadece internet üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek seyahat edebilecekler.

 Kaybolma, unutulma tehlikesi yok

Çalınma, kaybolma, unutulma gibi tehlikesi olmayan elektronik bilet, alışılmış olan kağıt biletin elektronik olarak daha hızlı, güvenli ve pratik hale getirilmiş şeklidir. Bu sistemle tüm rezervasyon ve bilet detayları bilgisayar sisteminde güvenli bir şekilde saklanır ve olası rezervasyon değişikliği, peron değişikliği ve iade işlemleri elektronik ortamda kayıtlı bilet bilgisi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Çameli Kooperatifinden yapılan açıklamaya göre, '' Teknolojinin hızla gelişmesi, kendini otobüs firmaları alanında da göstermiş online otobüs bileti alma dönemini başlatmıştır. Artık insanlar internetin olduğu herhangi bir ortamdan firma personeliyle hiç yüz yüze gelmeden e-bilet alabilmektedir. İnternet sitesinden alınan biletinizi Çameli Kooperatif farkı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alın, konforlu yolculuk sunacaktır. Çameli Otogardan Sürekli Ulaşım Sağlanmaktadır.'' 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER