© Haber20Denizli 2022

ELLERİYLE DUYGULARA SES VERDİLER

Çameli ilçesi okullarından Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işaret dili ekibi tarafından 10.06.2019 Pazartesi günü Çameli MTAL konferans salonunda gösteri hazırlandı.

Programa Çameli Kaymakamı Didem Dinç, Çameli Belediye Başkanı V. Ahmet Sökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Ölçer, Atatürk Ortaokul Müdürü Bekir Özdemir, Şehit Er Basri Arslan Anaokulu Müdürü İlyas Akdağ, öğretmen, öğrenciler, veliler ve Çameli’de yaşayan işitme ve konuşma engelli vatandaşlar katıldı.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Emine SAZAK ve öğrencileri tarafından Kasım ayından itibaren yürütülen "Duygulara Ses Ver Ellerinle" adlı işaret dili projesi kapsamında öğrencilerimiz kendilerinin belirlediği 13 tane eseri işaret dili ile seslendirdiler. Öğrenciler “Dezavantajlı bireylerin toplumsal entegrasyonuna yönelik çalışmalar” kapsamında işitme engelliler hususunda farkındalık yaratmak, işitme engelli bireyler ile iletişim kurabilmek amacıyla Çameli’de yaşayan işitme ve konuşma engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek onları programa çağırdılar.

Okul Müdürü Kürşat YELLİCE "Proje yürütücümüz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Emine SAZAK'a, davete icap eden Belevi mahallesinden Ekrem Eriş’e, Ömer Çakar’a; Sarıkavak mahallesinden Aziz Sönmez, Adem Sönmez ve Sultan Sönmez’e; Gökçeyaka mahallesinden Mehmet Genç’e, Cevizli mahallesinden Adem Derin ve Arife Derin’e; misafirlerimizi okula kadar getirip-götüren Belevi, Sarıkavak, Gökçeyaka, Cevizli mahallesi muhtarlarımıza teşekkür eder; Kaymakamımız Sayın Didem Dinç’e , Çameli Belediye Başkanı V. Ahmet Sökmen’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Uzun’a sevgi ve saygılarımızı sunarız." Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER