© Haber20Denizli 2022

EN GENÇ MUHTAR ADAYINDAN BAŞKAN ARSLAN'A ZİYARET

Çameli'nin en genç muhtar adayı Çağdaş'tan Başkan Arslan'a ziyaret...

Çameli İlçesi Yeni Mahallenin en genç muhtar Adayı Hamdi Çağdaş Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret etti. Çağdaş, ''İlçemiz Yeni Mahalle'ye hizmet için için aday olduğunu Milletimiz ve devletimiz arasında köprü oluşturacağım.'' dedi.

Başkan Arslan, ''Ziyaretlerinden dolayı Muhtar adayı Hamdi Çağdaş'a teşekkür ederim. Muhtarlık yarışının güzel geçmesini diliyorum.Bu bir hizmet yarışı seçim çalışmalarımızda başarılar diliyorum.'' dedi

 31 Mart'taki yerel seçimler için Yeni  Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu açıklayan Hamdi Çağdaş . İlçe Seçim Kurulu'na giderek başvurusunu yaptı. Çağdaş, seçim çalışmalarına da başladı. Ev ve iş yerlerini, Kamu Kurumlarını ziyaret eden Hamdi Çağdaş, ''Mahalle sakinlerine  kendini tanıtacacağım. İnşallah seçilirsem kapı kapı dolaşıp, sorunları yerinde tespit edip çözümü bulmak için çaba harcayacağım. Tertemiz, pırıl pırıl bir mahalle vaad ediyorum. Genç ve yaşlıların oylarını bekliyorum. Bana oy veren vermeyen herkesin muhtarı olup onları kucaklayacağım. Bana verilecek destekle gençlerin önünün açılacağına inanıyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER