© Haber20Denizli 2022

ENSAR VAKFI DENİZLİ ŞUBESİ ÇINAR KİTAP KAHVE GENÇLERİ ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106. YILDÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZİ ANDI

106 yıl önce, Hakk'ın batıla galip gelmesi için canlarını feda eden dedelerimizin, şehitlerimizin mücadelesini anmak, anlamak ve hmek için 21 Mart günü Çınar Kitap Kahvede toplanan gençler için “ Çanakkale ve Şehitlik ” konulu seminer düzenlendi. Gençler semineri dikkat ve ilgi ile izlediler. Seminerin ardından şehitlerimizin ruhuna ithafen yasin okuyup dua ettiler.

Ardından Asri Mezarlıktaki Denizli Şehitliğini ziyaret eden ÇINAR KİTAP KAHVE GENÇLERİ burada da Yasin okuyup dua ettiler. 

Hem Çanakkale şehitlerini  hem de  günümüz şehitlerini anmayı onları hatırlamayı  onlara dua etmeyi  bir borç ve görev bildiklerini söyleyen gençler , gerekirse vatan için kendilerinin de  seve seve  şehit olabileceklerini  bildirdiler. Bizim ecdadımızla iftihar ettiğimiz kadar, ceddimizin de bizimle iftiharı için vatanımız için çalışmamız gerektiğini söylediler.  

Aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olmasını, kabirlerinde rahat  olmalarını , kendilerine bıraktıkları  “ Vatan Emanetine”   tüm  iç ve dış düşmanlara  rağmen sahip çıkacaklarını belirttiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER