© Haber20Denizli 2022

ESKİ BAŞKANLARDAN BAŞKAN ARSLAN’A ZİYARET

Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen Çameli ilçesini ziyaret ettiler.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan iki başkanı Çameli'nin serin havasında Taş Konaklarda misafir ederek tesisi gezdirdi.

Başkanlar ziyaret sırasında yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ederek; karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret ilgili olarak görüşlerini belirten Başkan Arslan, ''Eski her iki başkanımızın Tavas ve Babadağ ‘da  Yerel Yönetiminde önemli izler bırakan değerli Başkanlardan olduğunu belirterek; İçinde yaşadığınız topluma hizmet etmek, kalıcı eserler bırakmak çok değerli bir görevdir. Bugün ziyaretime gelmesinde de ayrıca memnuniyet duydum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki Dönem Belediye Başkanlarımız Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol ve Babadağ Belediye Başkanımız Salim Demirezen, halka ve ilçeye  hizmet etmenin, insanları mutlu etmenin çok önemli değerler olduğunu belirterek Başkan Arslan’ın  başarılı bir Belediye Başkanı profili çizdiği söylediler. Yeni döneminin hayırlı olmasını ve başarı dilediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER