© Haber20Denizli 2022

Festival Komitesi İlk Toplantısını Yaptı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 2020 yılında Çameli’nin adına yakışır bir festival ve etkinlikler gerçekleştirmek için festival komitesi ile toplantı gerçekleştirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  gerçekleştirilen toplantıda, Haziran ayı içerisinde Hayri Dev Kültür Merkezinde düzenlenecek etkinlik,16 Ağustos tarihinde Dağ Bisikleti Yarışması, 31 Ağustos -6 Eylül tarihleri arasında 8.Yamaç Paraşütü Şampiyonası ve Eylül ayı içerisinde Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali ile 16/18/18 Eylül tarihleri arasında Çameli Sempozyumu ile dolu dolu kutlamayı hedeflediklerini belirtti.

Komite toplantısında bir araya gelen kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin festivale olacak olan genel katkıları belirlenirken, ileriki günlerde yapılacak olan toplantılarda festivalin sorunsuz ve koordinasyon içerisinde yürütülebilmesi için alt komitelerin oluşturulmasına karar verildi.

Başkan Arslan, ''Gerçekleşecek olan festival komitesinde komisyonlar belirlenecek. Bununla beraber festivalimizi ve etkinliklerimizi kültürden sanata her anlamda güçlendirerek halkımızın da katılım sağlayacağı bir hale getireceğiz. Çok daha dolu ve nitelikli bir festival ve etkinlikleri hep birlikte gerçekleştireceğiz.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER