© Haber20Denizli 2022

FORMA SPONSORU: GÜRSOY İNŞAAT OLDU

2018-2019 Denizli Süper Amatör Liginde mücadele eden Acıpayam Belediyespor'umuzun bu sezon oynayacağı tüm karşılaşmaların forma sponsoru Gürsoy İnşaat oldu.

Gürsoy İnşaat sahibi Tahsin Gürsoy, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, '' Acıpayam futbol, hentbol, güreş, kültür ve sanat anlamında başarıdan başarıya koşan bir ilçemiz.Bizlerde buranın yöneticisi olarak tüm spor dallarına destek olmaya çalışıyoruz. Acıpayam Belediyespor'umuz bu kapsamda yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıktı. Sezon sonunda inşallah yöneticilerimiz, futbolcularımız ve taraftarımızla özlenen şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Acıpayam Belediyesporumuzun bu sezon oynayacağı karşılaşmalarda kendisi bizzat gelerek ben destek olmak istiyorum diyen diğer esnaf kardeşlerimize de örnek teşkil eden esnaf kardeşimiz Tahsin Gürsoy'a Acıpayam halkı adına yürekten teşekkür ediyorum.Acıpayam Belediyespor Başkanımız Muhammet Kesici,Başkan Yardımcısı Erkan Bıyıklı, tüm yönetim kurulumuza, Teknik sorumlumuz Özkan Ceylan,idari menejer Aykut Çetin, yardımcı antrenörlerimiz Ali Kemal Aba, Kıvanç Acınsöz, Uğur Tekin ve tüm futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum''dedi.

Acıpayam Belediyespor'un bu sezon oynayacağı tüm karşılaşmaların forma sponsoru olan Gürsoy İnşaat sahibi Tahsin Gürsoy,’’ Tüm branşlarda olduğu gibi Acıpayam Belediyespor kulübü Acıpayam’ın bir değeridir. Sporun gençler üzerinde özellikle kötü alışkanlıklardan alıkoyulması adına önemsiyoruz. Kendimde bir Acıpayamlı olarak spora destek olmak için bu sezon Acıpayam Belediyesporumuzun forma sponsoru olduk ve katkılarımızda devam edecak. Bu konuda ilçemizin başarılı Belediye Başkanı sayın Dr. Hulusi Şevkan’a, Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem’e, Kulüp başkanımız Muhammet Kesici’ye teşekkür ediyorum. Acıpayam Belediyesporumuza yeni sezonda başarılar diliyorum’’ dedi.

Acıpayam Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Kesici, ‘’ Acıpayam Belediyesporumuza bu sezon forma sponsoru olan Gürsoy İnşaat sahibi Tahsin Gürsoy ve ortağı Cengizhan Caner’e yapmış oldukları katkı ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Umarım bu örnek davranış Acıpayam’daki iş adamı ve esnaflarımıza örnek teşkil eder. Çünkü Acıpayam Belediyespor tüm Acıpayamlıların takımıdır’’dedi.

Ziyarette Acıpayam Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Kesici, Başkan Yardımcısı Erkan Bıyıklı, yönetici Tamer Burhan ve Gürsoy İnşaat ortaklarından Cengizhan Caner hazır bulundu.

Ziyaret sonunda Gürsoy İnşaat sahibi Tahsin Gürsoy, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Acıpayam Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Kesici’ye üzerinde isimleri yazılan 20 numaralı formaları hediye etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER