© Haber20Denizli 2022

GENÇ ASKON AİLESİ YENİLENEN STADI ZİYARET ETTİ

Genç Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin ile birlikte Süper Lig'de Yukatel Denizlispor'un maçlarına ev sahipliği yapacak Denizli Atatürk Stadyumu’nu gezdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri  Denizli Atatürk Stadyumu’nu  ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin ve Genç ASKON ailesi yenilenen Denizli Atatürk Stadyumu’nu gezerek sohbet ettiler.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, ‘’ Biz Genç ASKON ailesi olarak her zaman elimizden geldiğince şehrimizin takımına destek olduk. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. 16 Ağustos tarihinde Galatasaray ile karşılaşması olan Denizlispor’umuzun başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Şehrimizin takımına yürekten başarılar diliyorum. ‘’ ifadelerini kullandı. Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, şehrinin takımı olan Denizlispor’a destek olmak için Genç ASKON ailesi olarak kombine bileti alacaklarını belirtti.

Ziyaretin ardından Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Özel olarak tasarlanmış hediyeyi Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin’e takdim etti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER