© Haber20Denizli 2022

GENÇ ASKON'DAN DENİB'E ZİYARET

GENÇ ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) yönetimi, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu'nu ziyaret etti.

GENÇ ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) yönetimi, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu'nu ziyaret etti.

GENÇ ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve üyeleri DENİB başkanı Hüseyin Memişoğlu'nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

GENÇ ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır Denizli ili ihracatının öneminden bahsederek, '' Ülkemizin ve Denizli'mizin ihracat potansiyelini arttırmak, ihracat performansını yükseltmek ve yurtiçinde-yurtdışında fuar organizasyonları gerçekleştirip, ihracatçılarımızın yurt dışında tanıtılmasına katkıda bulunan şehrimizin ve ülkemizin önde gelen kuruluşlarının başında DENİB geliyor. Gerek mevcut başkanımız sayın Hüseyin Memişoğlu gerekse önceki dönem başkanlarımızın ve üyelerinin yapmış oldukları özverili çalışmaları neticesin de bugün hem ülkemiz hem de Denizlimiz uluslararası pazarda adından sıklıkla söz ettiriyor.'' dedi.

''FAYDALI OLMAK İÇİN BİR ARAYA GELEN GENÇLERİZ''

Başkan Çakır, ''Hüseyin Memişoğlu başkanımızın ve ekibinin yapmış olduğu projelerle Denizli uluslararası pazar da her geçen gün değerini daha da arttırıyor. Bizlerde bugün Genç Askon Denizli şubesi olarak Hüseyin Memişoğlu başkanımızı ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmalar, faaliyete geçirmeyi düşündükleri projeleri, devlet destekleri hakkında bilgiler aldık. Yönetimimizde ihracatla uğraşan ve uğraşmayı düşünen üyelerimiz mevcut. Genç Askon Denizli şubesi olarak bizlerde şehrimize ve ülkemize gerek yapmış olduğumuz ticaretlerle gerekse sosyal sorumluluk projeleriyle faydalı olmak için bir araya gelen gençleriz. Ve bu doğrultuda ülkemizin menfaatleri doğrultusunda daha çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.

Ziyaretin ardından GENÇ ASKON Denizli Şube Başkanı, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu'na özel olarak tasarlanmış hediyeyi takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER