© Haber20Denizli 2022

GENÇ ASKON’DAN DTO’YA ZİYARET

Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (GENÇ ASKON) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odasında gerçekleştirilen ziyarette Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, GENÇ ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Sohbet eşliğinde gerçekleştirilen toplantıda Ticaret Odası çalışmaları hakkında bilgiler alan GENÇ ASKON üyeleri Denizli ve Türkiye ticareti üzerine istişarelerde bulundular.

Denizli Ticaret Odası’nın çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini dile getiren Bekir Çakır, ‘’Denizli için önemli işlere imza atıyorsunuz. Denizli Ticaret Odası’nın derneklerle işbirliği yapması bizleri çok memnun ediyor. GENÇ ASKON olarak Denizli Ticaret Odası ile birlikte ortak projeler gerçekleştirmek bizler için mutluluk verici olacaktır.’’ Dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, ‘’GENÇ ASKON Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle, çalışmalarımız ve dernek faaliyetleri ile ilgili istişare etme fırsatı bulduk. Denizli’miz için de gerçekleştirebileceğimiz projeleri ele aldık. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER