© Haber20Denizli 2022

GENÇ ASKON, DEMOKRASİ NÖBETİNDE…

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıldönümü sebebiyle Denizli Delikliçınar Meydanı’nda Denizli protokolü ve çok sayıda vatandaş Demokrasi nöbetinde bir araya geldi.

Hainlerin darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla meydanlara çıkan halk meydanları 15 Temmuz 2019’da da terk etmedi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yıldönümü sebebiyle Denizli Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen Demokrasi nöbetine Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (GENÇ ASKON) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır ve üyeleri de katıldı.

Meydanı dolduran yüzbinlerce vatandaş, hep bir ağızdan slogan atarak çalınan şarkılara eşlik etti. Bağımsızlığın simgesi olan Türk bayraklarıyla meydanları dolduran, demokrasiye ve milli iradeye hazırladıkları pankartlarla sahip çıktığını gösteren Denizlili vatandaşlar, Delikliçınar Meydanı’nı kırmızı-beyaz renklerle donattı.

Programda stantları tek tek dolaşarak Denizli halkı ile bir araya gelen GENÇ ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, ‘’ 15 Temmuz 2016 yılında Türk halkı, demokrasi ve hukuk devleti ilkelerine bağlılığını açık şekilde ortaya koymuştur. Güçlü demokrasi, her alanda güçlü bir Türkiye’nin vazgeçilmezi olmuştur. Bizlerde GENÇ ASKON ailesi olarak 15 Temmuz’un yıl dönümünde meydanlardayız. Delikliçınar Meydanı’nda üyelerimiz ve Denizli halkıyla bir araya geldik. Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.’’Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER