© Haber20Denizli 2022

GENÇ ASKON DENİZLİ SAHUR’DA BULUŞTU

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği ( GENÇ ASKON), tarafından organize edilen sahur programına katıldı.

Denizli Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği ( Genç ASKON )  Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edilen sahur programına AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’da katıldı.

Ramazan bereketini yönetim kurulu üyelerinin dayanışması ve kaynaşmasına öncülük eden Genç ASKON, gecenin bereketini paylaşmak adına sahur sofrasında buluştuklarını ifade eden, Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, ‘Genç ASKON ailesi olarak sahur programımızı gerçekleştirdik. Sahur programımıza teşrifleri ile bizleri onurlandıran Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekilimiz Sayın Cahit Özkan’a teşekkür ederiz. Allah hepimize huzur içinde iftar ve sahur yapmayı nasip etsin. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin..’’ dedi.

Sahur programının ardından AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile Genç ASKON üyeleri ekonomik gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER